The encyclopaedia of Islam three /

Brill's Third Edition of the Encyclopaedia of Islam (EI3) is an entirely new work with new articles reflecting the great diversity of current scholarship. The EI3 appears in four substantial parts each year, both online and in print. The new scope includes comprehensive coverage of Islam in the...

Full description

Saved in:
Other Authors: Gaborieau, Marc.
Allen, Roger, 1942-

Krämer, Gudrun.
Format: Book
Language:English
Published:Leiden [Netherlands] ; Boston : Brill, 2007-
Edition:3rd ed.
Subjects:
Online Access:Online access 
Online Access: Online access 
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 08455cam a2201753 a 4500
001 5440547
003 UIUdb
005 20190604082455.0
008 071116m20079999ne a be 000 0 eng
010 |a  2007464287  |z  2010205410 
035 |a (OCoLC)ocn145927975 
040 |a NLM  |b eng  |c NLM  |d NLC  |d COR  |d BAKER  |d YDXCP  |d MUU  |d OHX  |d BTCTA  |d AU@  |d DLC  |d VOD  |d DDO  |d TEU  |d CDX  |d BWX  |d FDA  |d IL9O5  |d BDX  |d WAU  |d IG#  |d CUY  |d IUL  |d MTG  |d ZYU  |d N15  |d OCLCF  |d UKIIJ  |d DAY  |d OCLCO  |d S3O  |d OCLCQ  |d OCLCO 
016 |a 20080001793 
016 7 |a 101467608  |2 DNLM 
019 |a 144615367  |a 176915142  |a 225298194  |a 268678496  |a 286436322  |a 406150711  |a 435879482  |a 436920515  |a 457130432  |a 467189976  |a 750254625  |a 829332612  |a 886710968  |a 909343835 
020 |a 9789004171374  |q (v. 2 ;  |q 2008 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004171371  |q (v. 2 ;  |q 2008 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004178526  |q (v. 3 ;  |q 2009 ;  |q alk. paper) 
020 |a 900417852X  |q (v. 3 ;  |q 2009 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004150171  |q (v. 1 ;  |q alk. paper) 
020 |a 900415017X  |q (v. 1 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004161634  |q (v. 2 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004178533  |q (v. 2 ;  |q 2009 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004178538  |q (v. 2 ;  |q 2009 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004161635  |q (v. 2 ;  |q 2009 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004161641  |q (v. 3 ;  |q 2009 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004161643  |q (v. 3 ;  |q 2009 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004181311  |q (v. 4 ;  |q 2009 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004181318  |q (v. 4 ;  |q 2009 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004183902  |q (v. 1 ;  |q 2010 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004183906  |q (v. 1 ;  |q 2010 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004161658 
020 |a 9004161651  |q (v. 1 ;  |q 2010 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004183964  |q (v. 2 ;  |q 2010 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004183965  |q (v. 2 ;  |q 2010 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004203532  |q (v. 1 ;  |q 2011 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004203532  |q (v. 1 ;  |q 2011 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004203549  |q (v. 2 ;  |q 2011 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004203540  |q (v. 2 ;  |q 2011 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004209824  |q (v. 3 ;  |q 2011 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004209824  |q (v. 3 ;  |q 2011 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004209831  |q (v. 4 ;  |q 2011 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004209832  |q (v. 4 ;  |q 2011 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004225671  |q (v. 1 ;  |q 2012 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004225676  |q (v. 1 ;  |q 2012 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004225442  |q (v. 2 ;  |q 2012 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004225447  |q (v. 2 ;  |q 2012 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004225459  |q (v. 3. ;  |q 2012 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004225455  |q (v. 3. ;  |q 2012 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004234871  |q (v. 4. ;  |q 2012 ;  |q alk. paper) 
020 |a 900423487X  |q (v. 4. ;  |q 2012 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004252653  |q (v. 1. ;  |q 2013 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004252657  |q (v. 1. ;  |q 2013 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004252677  |q (v. 2. ;  |q 2013 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004252673  |q (v. 2. ;  |q 2013 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004252684  |q (v. 3 ;  |q 2013 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004252681  |q (v. 3 ;  |q 2013 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004252691  |q (v. 4 ;  |q 2013 ;  |q alk. paper) 
020 |a 900425269X  |q (v. 4 ;  |q 2013 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004269606  |q (v. 1 ;  |q 2014 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004269606  |q (v. 1 ;  |q 2014 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004269613  |q (v. 2 ;  |q 2014 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004269614  |q (v. 2 ;  |q 2014 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004269620  |q (v. 3 ;  |q 2014 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004269622  |q (v. 3 ;  |q 2014 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004269637  |q (v. 4 ;  |q 2014 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004269630  |q (v. 4 ;  |q 2014 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004282100  |q (v. 1 ;  |q 2015 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004282106  |q (v. 1 ;  |q 2015 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004282117  |q (v. 2 ;  |q 2015 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004282114  |q (v. 2 ;  |q 2015 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004282124  |q (v. 3 ;  |q 2015 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004282122  |q (v. 3 ;  |q 2015 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004282131  |q (v. 4 ;  |q 2015 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9004282130  |q (v. 4 ;  |q 2015 ;  |q alk. paper) 
020 |a 9789004181304  |q (20093 ;  |q pbk. ;  |q alk. paper) 
020 |a 900418130X  |q (20093 ;  |q pbk. ;  |q alk. paper) 
022 |a 1873-9830 
042 |a nlmcopyc 
043 |a a------  |a f------ 
050 4 |a DS37  |b .E523 2007 
055 0 0 |a DS37  |b E5 2007 fol. 
060 0 0 |a DS 37  |b E561 2007 
082 0 4 |a 956/.003  |2 22 
049 |a UIUU 
245 0 4 |a The encyclopaedia of Islam three /  |c edited by Marc Gaborieau [and others] ; with Roger Allen [and others]. 
246 1 0 |a Encyclopedia of Islam 
246 1 4 |a EI three 
250 |a 3rd ed. 
260 |a Leiden [Netherlands] ;  |a Boston :  |b Brill,  |c 2007- 
300 |a volumes :  |b illustrations ;  |c 27 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a "EI three"--Cover. 
500 |a Vols. 2 and 3 edited by Gudrun Krämer [and others]. 
504 |a Includes bibliographical references. 
505 0 |a Vol. 2007-1. Abbas Hilmi II -- India (Hind). 
505 0 |a Vol. 2007-2. Aaron -- Ayyubids. 
505 0 |a Vol. 2007-3. Aban b. Uthman b. Affan -- al-Bayati, Abd al-Wahhab. 
505 0 |a Vol. 2008-1. Aaron ben Elijah of Nicomedia -- al-Azhari, Khalid b. Abdallah. 
505 0 |a Vol. 2008-2. Ababda -- Mahfuz, Najib. 
505 0 |a Vol. 2009-1. Abarqubadh -- al-Jisri, Ali b. Isa. 
505 0 |a Vol. 2009-2. Abbad b. Ziyad b. Abi Sufyan -- al-Najishun. 
505 0 |a Vol. 2009-3. Abarquh -- Hermes and Hermetica. 
505 0 |a Vol. 2009-4. Abd al-Jabbar b. Abd al-Rahman -- Cirebon. 
505 0 |a Vol. 2010-1. Abbadan -- al-Thamini, Abd al-Aziz b. Ibrahim. 
505 0 |a Vol. 2010-2. Abaqa -- al-Khunaji. 
505 0 |a Vol. 2011-2. Abarshahr -- Jahāngīr. 
505 0 |a Vol. 2012-1. ʻAbbās Mīrzā -- Makhdūm-i Aʻẓam Aḥmad. 
520 |a Brill's Third Edition of the Encyclopaedia of Islam (EI3) is an entirely new work with new articles reflecting the great diversity of current scholarship. The EI3 appears in four substantial parts each year, both online and in print. The new scope includes comprehensive coverage of Islam in the twentieth century, attention to Muslim minorities all over the world, full attention to social science as well as humanistic perspectives--  |c Publisher. 
650 0 |a Islam  |v Encyclopedias. 
650 0 |a Muslims  |v Encyclopedias. 
651 0 |a Islamic countries  |v Encyclopedias. 
651 0 |a Islamic countries  |x Civilization  |v Encyclopedias. 
650 1 2 |a Islam. 
650 2 2 |a Arab World. 
650 6 |a Islam  |v Encyclopédies. 
650 6 |a Musulmans  |v Encyclopédies. 
651 6 |a Pays musulmans  |v Encyclopédies. 
650 6 |a Civilisation islamique  |v Encyclopédies. 
650 7 |a Civilization.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst00862898 
650 7 |a Islam.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst00979776 
650 7 |a Muslims.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01031029 
651 7 |a Islamic countries.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01244130 
650 7 |a Islam  |v uppslagsverk.  |2 sao 
651 7 |a Islamiska länder  |v uppslagsverk.  |2 sao 
655 2 |a Encyclopedias. 
655 7 |a Encyclopedias.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01423798 
700 1 |a Gaborieau, Marc. 
700 1 |a Allen, Roger,  |d 1942- 
700 1 |a Krämer, Gudrun. 
776 0 8 |i Online version:  |t Encyclopaedia of Islam three.  |b [3rd ed.].  |d Leiden ; Boston : Brill  |w (OCoLC)271324425 
856 4 1 |u http://www.library.illinois.edu/proxy/go.php?url=http://referenceworks.brillonline.com/browse/encyclopaedia-of-islam-3  |3 Online access 
856 4 1 |u http://www.library.illinois.edu/proxy/go.php?url=http://www.brillonline.nl/subscriber/uid=1506/entry?entry=ei3_title_ei3  |3 Online access 
938 |a Brodart  |b BROD  |n 06845940  |c $153.00 
938 |a Baker and Taylor  |b BTCP  |n BK0008449199 
938 |a Coutts Information Services  |b COUT  |n 17459220 
938 |a Ingram  |b INGR  |n 9789004150171 
938 |a YBP Library Services  |b YANK  |n 9945990 
938 |a YBP Library Services  |b YANK  |n 2559310 
938 |a YBP Library Services  |b YANK  |n 2559322 
938 |a YBP Library Services  |b YANK  |n 12119324 
938 |a YBP Library Services  |b YANK  |n 12245028 
938 |a YBP Library Services  |b YANK  |n 12643749 
994 |a C0  |b UIU 
852 1 |b stx  |h 297.03  |i En191  |t 1 
852 0 |b ugx  |h DS37  |i .E523 2007  |t 1  |x (Marked by yr.:v.) 
852 1 |b stos  |h 297.03  |i En191  |t 1